söndag 26 september 2010

Vissa dagar...


...blir ju inte riktig som man tänkt sig.
Jag har egentligen haft en bra helg med rolig, framgångsrik marknad igår och ett inte allt för späckat schema idag. Trots det...så har jag varit ganska taggig och trött. Vaknat på fel sida liksom. Nu kan jag bara hoppas på att veckan som kommer blir bättre. Mer sömn, mer studietid och mer skratt helt enkelt! Hit med lite sol så ska jag kanske provbada poolen också:-) 17 grader i vattnet idag. Det känns som om några grader till skulle behövas i alla fall...
Ha en bra vecka!
/Musse

torsdag 23 september 2010

Två dagar kvar

Nu är det bara två dagar kvar till försäljning på skördefest i Kärrbo utanför Västerås! Eftersom betongkollegan L varit på resande fot under veckan så försökte vi förbereda oss så mycket vi kunde redan i helgen. Lådorna är packade, prislappar fixade, trådar fästa på virkade och stickade ting, presentförpackningar paketerade... jag tror att vi har det mesta under kontroll. Det var ju ett tag sedan vi var ute någonstans så nu ska det blir riktigt, riktigt roligt!



Kram Musse


onsdag 22 september 2010

Poolbygge

Jag kan egentligen inte fatta att det äntligen har blivit av! Efter flera års träget tjatande (från min sida) och funderande så tog vi somras tag i jätteprojektet pool. Tomten är varken stor eller plan så det var helt klart en utmaning att fundera ut hur det skulle kunna få plats en pool där... Efter lite vridande och vändande på planer och tankar så sattes skopan i marken och vi höll alla tummar och tår för att det inte skulle dyka upp berg någonstans.
Det gjorde det! På flera ställen... Men vi lyckades smyga in poolen mellan knallarna och nu står den där-äntligen! Visst saknas det fortfarande en hel del runt omkring men jag är så nöjd och glad över att vi till våren/sommaren redan är igenom det här projektet! Tänk att få starta upp den och njuta av badet medan vi bygger däck och andra runtomkringliggande projekt:-)
Man och barn har redan provbadat, men 12 grader är i lite kallaste laget för mig! Värmen är det enda som inte är igång, men till helgen kanske:-)
/Musse

tisdag 14 september 2010

Nytt i verksta´n

Trots att terminsstarten alltid är intensiv och ganska krävande så har vi i år faktiskt lyckats ägna lite av vår fritid åt att arbeta i betongverkstaden. Det är en skördefest i närheten av där vi bor som just nu motiverar oss. Om ett par veckor ska vi vara med där och förhoppningsvis sälja lite av våra saker. Extra roligt känns det då vi har lyckats med ett par nya saker som vi velat prova ett tag. Äntligen har det blivit av! En nygammal favorit som vi nu fått fram i ett flertal exemplar är den här fina grodan. Vi är själva väldigt förtjusta i den och kanske, kanske blir den en prins om du kysser den...
Vi har också provgjutit ett par nya fågelbad. Visst är de häftiga med sin fina yta! Tunga och stadiga som de är så kommer de inte bara att pryda sin plats i trädgården, de kommer definitivt att stå stadigt också:-)
Samtidigt som vi kladdar runt med betong högt och lågt så pågår det ett poolbygge i vår trädgård. Hur spännande som helst-men det återkommer jag till en annan gång!
Kram Musse