fredag 11 mars 2011

Betong och tävling

Nu märks det verkligen att våren är på väg det jag gillar allra bäst är att ljuset kommer tillbaka! Att både få gå till jobbet i dagsljus och dessutom komma hem när det är ljust-underbart! Det finns ju mycket positivt att säga om våren men självklart längtar jag efter en sak lite extra: betongjutningen:-) Just nu håller WänaHem på med mjuka produkter som vetekuddar, ljuspåsar och virkade saker men snart kan vi börja gjuta igen! Vi har som vanligt en hel massa nya idéer som vi vill prova. Jag längtar!
Under tiden passar jag på att tävla om en ny gjutform hos Pernilla. Var med du också! Ett besök på hennes sida kan ta en stund eftersom det finns så mycket fint:-)
Håll nu tummarna för mig så ska jag hålla tummarna för er!
//Kram Musse

onsdag 2 mars 2011

Ny blogg

Jag har ju haft förmånen att då och då få skryta lite med min 12-åriga dotters kreativitet. I stunder när min egen skaparlust inte varit på topp så har ju detta känts ganska praktiskt;-)
Nu tar hon i alla fall klivet ut i bloggosfären alldeles på egen hand, så nu får jag väl nöja mig med att länka vidare till henne när det blir idétorka hos mig. Alltså: titta gärna in hos Jilles pyssel. Där kan ni t ex läsa om min fina ängel som jag fick i present härom dagen.
Kram Musse