måndag 9 augusti 2010

Upp i varv

Nu börjar det dra ihop sig till hösttermin och hjärnan håller på att varva upp. Jag har fått möjlighet att lägga mitt eget musik-schema och vips så var tankarna på jobbet igång! I själva verket så är jag ledig en vecka till, men det kommer nog att bli en och annan tur till skola ändå. Jag har en spännande höst framför mig med halvtid på skolan och halvtid musikstudier på distans! Det ska bli så roligt att få lite påfyllning av idéer och engagemang!

Samtidigt som jobbtankarna pockar på så håller jag och L på att varva upp tempot i betongverkstaden. Mycket snäll make har fixat och ordnat i garaget så att vi kan ha bra arbets- och avställningsytor. Allt blir så mycket enklare om man har bra plats att vara på! Fågelbad, rabarberfat, krukor...allt tar ju sin plats. Smutsigt, kladdigt, skrymmande och tungt... knepig hobby vi har;-)


Självklart har jag virkat lite också! Ett par små bilar efter virkverkets mönster har legat omonterade sedan i våras (nej, jag gillar ju inte att montera...). Nu är det i alla fall gjort och här är resultatet. Kanske ska de flytta till lillkusinen. Han har visst misshandlat den han fick i påskas! Krockskada kanske;-)/Musse

1 kommentar:

Emilia sa...

Ja, så var sommarlovet slut för oss lärare :( Jag började redan i veckan och vips flyttades fokus från pyssel och handarbete till jobbet!
Fint betongskapande och söta bilar!