torsdag 5 februari 2009

Jag är en tant!


Min nya hobby är att virka... Nallar, muffins, bakverk... Hur kul som helst:-). Nån gång blir man väl bra på det också? Lite mjukare än betong! Behöver jag tillägga att maken inte riktigt fattar vad det ska vara bra för? /Musse-som mobilbloggar för att visa att jag inte är tant!

4 kommentarer:

David H sa...

Otroligt gulligt!
Förresten så virkar tanter koftor och sockor, inte dammsugare. Ergo: Du är ingen tant.

Vardagens guldkorn sa...

Jag får inte mobilen att vilja blogga =0( jag kanske får gå både virkkrus och mobilbloggningskurs hos dig som är så ung och "med" i utvecklingen! Plockar väl med mig virkningen till hotellet?! Kram L

Almapower sa...

Hej, jag har en helt annan tanke än om virkning. Jag funderar: För vem är din blogg? Andra lärare? Vem som helst? Dina elevers föräldrar?

Fröken Musse sa...

Almapower: Som i min presentation antar jag: "Med min blogg vill jag dela med mig av min vardag som lärare men kanske också lite av vad som tar min tid på fritiden." Det blir möjligen spretigt ibland,men så får det nog vara. Kanske sorterar jag in mig i ett fack så småningom. Jag är inte alls ute efter att nå de stora massorna. Den som vill läsa läser, andra låter bli. För mina elevers föräldrar är det absolut inte!
/Musse