måndag 2 november 2009

Back in business

Lovet är slut och vardagen är här igen. Med viss bävan ser jag fram emot de kommande veckorna. En gigantisk mängd skriftliga omdömen, samtal och inte minst Lucia och julavslutning gör ju att man önskar att julen redan var här och att allt var över. Hur som helst så var det riktigt skönt att vara ledig några dagar och visst känns det att man har hunnit sova lite mer än vanligt, vara hemma och fixa lite mer än vanligt och att man har aningens mer energi med sig tillbaka till jobbet än vad man hade innan lovet. Nu är det bara att ta ett djupt andetag och stålsätta sig inför november-decemberprövningen!

I onsdag var jag på Skolforum (skolmässa) tillsammans med vännen/kollegan L. Vi strosade runt och samlade på oss inspiration och viss ny kunskap. En innehållsrik dag avslutades med lite shopping inne i city innan vi tog tåget hem. En lång men mysig dag!


På den lilla fritid som finns så förbereder vi just nu vintersortimentet av betongprodukter. Det gjuts såklart tomtar men också en hel del andra små och lite större saker. Det här är ett av våra fat. Fint, eller hur?

/Musse

Inga kommentarer: